Antreprenori pe scena

Organizatia studenteasca de consultanta manageriala Theory and Practice Consult (T&P Consult) in parteneriat cu Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA), Banca Transilvania si Clubul Intreprinzatorului Roman va invita sa participati la o noua editie a evenimentului "Antreprenori pe scena", ce va avea loc Miercuri, 29 mai 2012, de la ora 18:00, in cadrul facultatii FSEGA, sala Aula Magna .

Descrierea evenimentului

In cadrul acestui eveniment studentii vor avea ocazia sa interactioneze cu renumiti antreprenori romani. Vor avea loc dezbateri si discutii din care studentii vor putea afla mai multe despre modul in care antreprenorul si-a inceput afacerea, secretele succesului sau si modalitatea de a ramane mereu in top. Participarea la eveniment este GRATUITA, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscri pe www.btclub.ro/student sau www.bancatransilvania.ro/student .

Antreprenor invitat

SERGIU BIRIS (Fondator Triluliu si Zonga), pasionat de tot ceea ce inseamna online, marketing si management, a avut primul contact cu internetul in anul 2000, la 17 ani, cand a inceput sa lucreze ca designer freelancer, dupa care 2 ani mai tarziu si-a infiintat propria agentie de web design & development. In 2007 a lansat Trilulilu, cel mai de succes proiect al sau, site-ul ajungand in primele 3 site-uri romanesti la trafic, la mai putin un an de la lansare. In 2012 a lansat Zonga, prima aplicatie de muzica din Romania, care ofera acces pe baza de abonament la peste 18 milioane de melodii pe PC si mobil, serviciu nominalizat la 5 categorii in cadrul competitiei The Next Web Romanian Startup Rewards, fiind premiat pentru "Best Design" si "Best User Experience".


Daca esti interesat inscrie-te la eveniment pe www.btclub.ro/student sau www.bancatransilvania.ro/student . Inscrierea prealabila este obligatorie.