Consulting Week

Organizatia studenteasca de consultanta manageriala Theory and Practice Consult (T&P Consult) in parteneriat cu Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA) vor organiza la Cluj-Napoca, in perioada 8-12 Aprilie, a 6-a editie a evenimentului “Consulting Week”.

Descrierea evenimentului

Evenimentul isi propune sa puna in contact direct companii de renume din domeniul consultantei si auditului cu studenti dornici de noi provocari care vor avea ocazia sa se familiarizeze cu activitatea desfasurata de aceste firme. Daca esti student la FSEGA, si te intereseaza o cariera in consultanta sau pur si simplu vrei sa iti extinzi aria curriculara echipa T&P Consult te invita sa participi GRATUIT la Consulting Week!Aflat la a treia editie, Consulting Week va ofera ocazia de a fi instruiti de profesionisti.

Companii invitate

Companiile participante la editia de anul acesta a “Consulting Week” sunt de cel mai inalt prestigiu: Ernst&Young, KPMG si PwC. Pe lânga detaliile oferite referitoare la activitatea desfasurata, companiile vor organiza si un seminar sau workshop in cadrul carora studentii vor avea ocazia sa ia contact cu aspecte practice ale activitatii de consultanta si audit.

Cine poate participa?

Numarul studentilor participanti la fiecare workshop va fi de aproximativ 30 de persoane. Selectionarea acestora se va realiza  baza CV-urilor depuse.  in urma participarii la activitatile propuse, studentii vor putea chiar beneficia de posibilitatea efectuarii unui stagiu de practica sau internship la una dintre companiile prezente in cadrul “Consulting Week”.


Daca iti plac provocarile si esti interesat de acest eveniment, trimite CV-ul tau  la adresa office@tpconsult.ro.