Servicii

Theory and Practice Consult vă oferă o gamă larga de servicii de consultanță managerială:

 • Planuri de afacere

  Planul de afaceri este un instrument de mare importanță pentru compania dumneavoastră. De acesta vor depinde finanțarea necesară companiei și felul în care se vor desfășura activitățile acesteia. Planul de afaceri este extrem de util chiar și în varianta în care aveți doar ideea de afacere și doriți să o transpuneți în realitate sau aveți deja afacerea și vreți să o dezvoltați.

 • Studii de piata

  Studiile de piață pe care noi vi le oferim vă vor permite să vă cunoașteți piața și mediul său de dezvoltare și, mai ales, vă va fi de ajutor în identificarea unei strategii eficiente de marketing. În studiile de piață pot fi cuprinse: analize SWOT, analize de industrie, perpararea studiilor, analiza studiilor, crearea sondajelor de opinie și interpretarea acestora, analiza concurenței și analiza/căutarea furnizorilor.

 • Campanii de promovare

  Nimic nu are un impact mai mare asupra vânzărilor unei companii decât o campanie de promovare bine realizată. În cadrul acestor campanii, noi vă putem sprijini în crearea broșurilor, flyerelor, afișelor, logo-ului, prezentărilor PowerPoint, dar și în realizarea unei strategii de promovare a companiei dumneavoastră.

 • Organizari de evenimente

  Evenimentele pe care le organizează o companie ii pot aduce o mulțime de avantaje imaginii acesteia. Networking-ul devine din ce in ce mai important pentru toate tipurile de întreprindere, fiind cel mai eficient mod de a relaționa cu firme cu scopuri similare. Noi vă oferim sprijin în organizarea de evenimente, workshop-uri, prezentări de companii sau conferințe de orice tip.

 • Asistenta la intrarea pe piata

  Din ce in ce mai multe companii cu capital stăin se hotărăsc să se extindă pe piața românească. Ținând cont de faptul că legislația, mentalitatea, salariile și programul de lucru diferă de la o țară la alta, vrem să vă sprijinim în procesul de integrare a companiei dumneavoastră.

 • Asistenta in procesul de recrutare

  Una dintre cele mai importante etape ale companiilor este procesul de recrutare, motiv pentru care acest proces trebui tratat cu seriozitate. Pentru a vă ușura munca, dorim să vă sprijinim în acest proces prin selectarea CV-urilor dupa criterii alese, luarea legăturii cu candidații care îndeplinesc criteriile, intervievarea candidaților.

 • Solutii IT

  Majoritatea companiilor bine dezvoltate apelează la soluțiile de organizare IT. Indiferent dacă aveți nevoie de o bază de date în Microsoft Office Access sau că aveți nevoie de un fișier Excel pentru simplificarea proceselor operaționale, sau de un Gantt chart in Office Project, noi vă putem oferi soluții IT pentru o organizare cât mai eficientă.

Asigurarea calitatii

Verificarea calităţii este foarte importantă pentru dezvoltarea şi buna funcţionare a asociaţiei noastre. Asociaţia funcţionează şi se dezvoltă, satisfăcând atât membri, cât şi clienţii, sau orice alte părţi terţe, interesate de asociaţie. Un control de calitate investighează dacă regulile sunt respectate, indiferent dacă clienţii sunt satisfăcuţi de serviciile oferite de asociaţie sau dacă membrii sunt satisfăcuţi de istoria organizaţiei. Calitatea înseamnă, deci, monitorizare şi controlul întregului sistem, prin sistem fiind vorba de totalitatea proceselor complexe, care sunt înregistrate în cadrul asociaţiei.

Informatii suplimentare

În cazul în care aveți nevoie de alte servicii decât cele enumerate mai sus, nu ezitați să ne contactați in vederea unei colaborări. Vom face tot posibilul să vă oferim serviciile de care compania dumneavoastră are nevoie.

Adresa la care ne puteți contacta este office@tpconsult.ro.