Startup Fest vine la Cluj-Napoca!

Descrierea evenimentului

S-a dat startul inscrierilor la Startup Fest Cluj-Napoca! Desfasurat sub umbrela School for Startups Romania, evenimentul va avea loc in data de 14 octombrie 2011, la Hotel City Plaza, sala Ballroom, cu incepere de la ora 17:30.

Startup Fest este un eveniment de instruire antreprenoriala universitara, dedicat studentilor dornici sa ia parte la o experienta unica: aceea de a invata direct de la doi antreprenori de succes, Marius Ghenea si Doug Richard, ce aspecte stau in spatele unei cariere de succes in afaceri si care sunt acele ingrediente secrete care pot conduce o persoana de la statutul de student la cel de antreprenor. Avantajele si dezavantajele lucrului pe cont propriu, structurarea ideilor pentru transformarea lor intr-o afacere solida, construirea carierei antreprenoriale pas cu pas sunt numai cateva din temele care vor fi dezbatute in cadrul evenimentului. Indiferent daca te afli la inceput de drum sau deja ai facut primii pasi in cariera ta, experienta unor oameni de succes te va ajuta sa realizezi care sunt regulile care stau la baza consolidarii unui drum profesional incununat de succes.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, prin completarea formularului de inscriere disponibil pe www.startupfest.ro.


Despre Doug Richard

Doug Richard este cunoscut ca "antreprenor in serie" si angel investor. In 2005, Doug a aparut in primele doua serii ale emisiunii televizate in Marea Britanie "Dragon's Den" (concept similar Arenei Leilor), iar in 2010 a devenit primul american distins cu Queen's Award pentru promovarea antreprenoriatului, primind totodata premiul de "Educatorul Anului in domeniul Antreprenoriatului" in Marea Britanie.


 • Despre Marius Ghenea

  Marius Ghenea este cunoscut ca om de afaceri, business angel, antreprenor in serie si profesor de antreprenoriat. De asemenea, este presedinte al Asociatiei Romane a Magazinelor Online ARMO, Board Advisor pentru Venture Connect Forum, Board Member in Programul pentru Fundatii Comunitare si Expert Reviewer pentru European Venture Contest.


 • Informatii suplimentare

  Fundatia Post-Privatizare

  Tel: 031.1000.719

  Fax: 031.1000.720

  Tudor Florina: Asistent Relatii Publice

  Tel: 0745.258.250

  Email: tudor.f@postprivatizare.ro

  Web-site: www.startupfest.ro