Cum sa devii membru T&P Consult?

Ce le oferim studentilor?

Avantajele de care pot avea parte studenţii care fac parte din Theory and Practice Consult sunt provocarea de a face parte din prima organizaţie studenţească de consultanţă şi posibilitatea de a pune in practică cunoştinţele dobândite in cadrul universităţii. Un alt argument este formarea continuă de care au parte, învăţând mereu lucruri noi. Astfel, în fiecare an, unii membri au şansa să efectueze un stagiu de practică la o firmă de consultanţă de top. În acest fel, învăţam de la cei mai buni, păstrăm şi valorificăm o relaţie profesională de lungă durată.

Ce fel de studenti cautam?

„Nu poţi să înveţi ceva pe cineva. Poţi doar să îl ajuţi să găsească răspunsul în el însuşi.”

Galileo Galilei


Căutam studenţi dornici de afirmare, ambiţioşi, cu spirit de echipă, sociabili şi studenţi la Ştiinţe Economice. Persoanele interesate pot să lase datele de contact la adresele menţionate şi vor fi contactate pentru un interviu, în urma caruia vor fi selectaţi pentru a face parte din orgnizaţie. Ţelul nostru este ca organizaţia să continue să existe în cadrul facultăţii, chiar după ce membrii actuali vor fi încheiat studiul universitar.

Cum pot sa ma alatur asociatiei?

Cel mai important criteriu pentru a deveni membru în organizaţia noastră este să fii dornic/ă să inveți o mulțime de lucruri practice, care îți vor folosi în carieră.

Dacă te regăsești în această descriere, descarcă formularul de înscriere aici și timite-l la adresa personal@tpconsult.ro împreună cu CV-ul tău, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp. Dacă te potrivesti echipei, te primim cu mare drag în rândul nostru!